Husk mig         
De væsentligste årsager til at storskrald.dk i det hele taget er blevet til noget er dels en god idé, dels en række mennesker med hjertet på rette sted og dels nogle fremsynede kommuner, organisationer og andre som har hjulpet/hjælper med at få enderne til at nå sammen.

Idémændene bag denne og tidligere versioner af systemet er de to kolleger Karsten Kristensen og Finn Rasmussen.

De har arbejdet tæt sammen indenfor IT-branchen gennem mange år.


Karsten Kristensen
De har en fælles interesse for samfundsforhold og miljørelaterede emner, og forsøger at bruge deres kompetencer indenfor systematik, programmering, layout m.m. på en måde, som giver mening og

Finn Rasmussen

som yder et lille bidrag til løsningen af nogle af verdens mange udfordringer.

MULTITASKING

Arbejdet med mijømæssige emner er ofte hverken særligt sexet eller økonomisk lukrativt.

Derfor er det lille udvikler-team dybt afhængig af forskellige donationer, kommunernes velvilje og de tilskud fra forskellige instanser, som man med lidt held, kan komme i betragtning til.

Der er heller ikke økonomisk plads til megen ekstern bistand, uanset om det gælder programmering, udarbejdelse af tryksager, fotoshoots, ansøgningsskrivning, kaffebrygning eller hvad der nu hører til en hverdag som "bæredygtighedsforkæmper".

Multitasking er derfor et af nøgleordene, når det gælder om at få løst opgaverne i det sparsomt bemandede hovedkvartér.Skulle denne beskrivelse have givet dig lyst til at arbejde med emner der går i samme retning, eller går du med gode idéer der handler om noget af det samme, er du meget velkommen til at rette henvendelse til Karsten eller Finn via nedenstående kontaktinfo.

Et tilbud om at hjælpe med udbredelsen af systemet i dit nærområde, vil også være meget velkomment.

Alle henvendelser er selvfølgelig i første omgang helt uden forbindende.

MATERIALER, PRESSE M.M.

KONTAKTINFO

 • storskrald.dk
  Dalagerlundvej 1
  8990 Faarup
  Danmark
 • mail@storskrald.dk
 • Finn Rasmussen
  tlf. +45 27898212
 • Karsten Kristensen
  tlf. +45 27898213