HJÆLPEFUNKTION

HVAD GÅR DET UD PÅ?
Storskrald.dk er en slags virtuel genbrugsplads, hvor brugerne har mulighed for at “aflevere” det, de har fået tilovers, i stedet for at køre det på genbrugspladsen. Efterfølgende kan andre finde tingene, kontakte indehaveren og evt. aftale afhentning.

Hver gang en bruger afleverer noget på storskrald.dk, tilskrives der købekraft (recoins) til vedkommendes brugerkonto. Denne købekraft kan anvendes som betalingsmiddel for udvalgte varer hos vores samarbejdspartnere.

Med andre ord: Jo mere bæredygtigt du opfører dig, jo mere købekraft optjener du!

Det er fuldstændig gratis at benytte systemet, og det er IKKE tilladt at tage penge for det, man afleverer.

[Vis mere]

ER DET BESVÆRLIGT?
Nej, det eneste du skal gøre er at oprette dig som bruger ved at klikke på OPRET BRUGER øverst til højre og udfylde felterne der vises. Derefter modtager du et password på din email, og så er du klar til at logge ind og benytte systemet, ligeså meget du vil.

[Vis mere]

HVAD ER RECOINS?
Recoins er en slags fiktiv valuta, som du optjener, hver gang du “afleverer” noget på storskrald.dk. Denne valuta kan bruges til udvalgte varer m.m. hos de virksomheder, butikker, organisationer osv. som vi samarbejder med.

Du kan (på din profil) hele tiden følge med i, hvor mange recoins du har optjent og hvad du evt. har brugt dem til. Det skulle gerne være med til, at gøre det ekstra sjovt og spændende at udvise en bæredygtig adfærd - som jo dog stadig er det vigtigste!

[Vis mere]

HVAD ER GENBRUGSKORTET?
Genbrugskortet bruger du de steder, hvor der er mulighed for at “betale” udvalgte varer med recoins. Butikken scanner/aflæser dit kort og “hæver” det beløb der er tale om.

Du kan udskrive et kort på din printer, du kan hente det på din telefon eller du kan bestille et flot, fysisk kort (DK-størrelse) her hos os. I det sidste tilfælde er der tale om tryk- og forsendelsesomkostninger på kr. 49,-.

[Vis mere]

HVORFOR ER SØGNINGEN SÅ ENKEL?
Søgningen på storskrald.dk er det man kalder geografisk intelligent. Søgeresultatet bliver sorteret afstandsmæssigt i forhold til din placering efter postnummer og kommune.

Du kan selvfølgelig godt komme ud for, at en ting kun findes på Frederiksberg, selv om du sidder i Frederikshavn, men det betyder bare, at der ikke findes nogen tættere på.

[Vis mere]

HVORDAN AFLEVERER JEG NOGET? 
Efter du er logget ind med din email og dit password, kan du klikke på AFLEVÈR NOGET i toppen af siden. Derefter får du en række felter, som du vælger/udfylder (du kan evt. også indsætte et billede) og du sætter desuden en udløbsdato på det, du er i gang med at “aflevere”.

Herefter trykker du på AFLEVÈR og dermed er din ting synlig for alle andre brugere. Har du flere ting, du vil registrere, fortsætter du bare med den næste.

[Vis mere]

HVORDAN RETTER JEG I MINE BRUGEROPLYSNINGER? 
Når du er logget ind, har du et menupunkt der hedder MIN INFO øverst til højre. Her har du mulighed for at rette navn, adresse, telefonnummer, email og password.

[Vis mere]

HVAD GØR JEG, NÅR EN TING ER AFHENTET? 
Når du har fået positiv respons på en af dine ting og den er blevet afhentet, er det tid til at tage den ud af cirkulation (ellers vil folk jo blive ved med at henvende sig). Her går du ind under punktet MINE TING øverst til højre.
Her har du en oversigt over dine afleverede ting. Ud for hver har du 3 ikoner. Det første lader dig redigere tekst, dato m.m. hvis der er behov for det, eller du evt. har lavet en fejl. Klikker du på den næste (recycle-symbolet), markerer du den pågældende ting som “genbrugt” og tager den ud af cirkulation. Det sidste ikon (skraldespanden) markerer din ting som smidt ud og tager den ud af cirkulation.

[Vis mere]

HVORDAN HOLDER JEG STYR PÅ MINE RECOINS? 
Under menupunktet MIN KONTO øverst til højre (når du er logget ind) finder du vej til oversigten over de recoins du har samlet og hvor du evt. har brugt dem. Dit “kontoudtog” bliver automatisk opdateret hver gang du afleverer noget på storskrald.dk.

[Vis mere]